Blogs

Op een dag had ik in een viswinkel in Delft zomaar een bijzonder gesprek met een mooi mens uit Goes.
Vlak voor aanvang van een reading zet ik altijd muziek op, over het algemeen is dat 'newage' muziek. Behalve voor deze reading. Door de 'bovenwereld' werd mij verteld welke muziek ik tijdens de reading mocht afspelen.
Een metaforisch (beeldspraak) verhaal over een wandeling. Een verhaal over de stappen die je kunt zetten om je wereld te vergroten en nieuwe wegen in te slaan.
Het leven vergelijk ik met een stromende rivier. Obstakels zoals stenen kun je verleggen waardoor je een andere koers kunt varen.
Een oud collega die in de Verenigde Staten van Amerika woont doet regelmatig een 'random act of kindness". Een van haar 'random acts' inspireerde me om dit verhaal te schrijven.
Intuïtie is een wegwijzer die we in beginsel in ons hebben. Voor veel mensen is het lastig er naar te luisteren.
In beginsel hebben we het gevoel van vertrouwen. Het zit in ons. Dat het niet zo simpel is blijkt wel uit het feit dat er zoveel mensen zijn die het vertrouwen kwijt zijn.
Mijn beleving van 1 jaar Youve. De eerste verjaardag was een mijlpaal.
Creëer momenten van rust in je drukke bestaan. Je kunt dit letterlijk doen door op een bankje uit dit verhaal plaats te nemen of door dat bankje te visualiseren.
Een metaforisch (beeldspraak) verhaal over hoe je jezelf weer in beweging kunt brengen als je vastgelopen bent. Ik vertel het verhaal van een vastgelopen bootje en hoe dit weer vlot getrokken is.

Meer weergeven