11. januari 2018
Op een dag had ik in een viswinkel in Delft zomaar een bijzonder gesprek met een mooi mens uit Goes.
16. december 2017
De Kerstengel laat het verschil zien tussen materiële en geestelijke rijkdom, verpakt in een verhaal dat zich afspeelt rondom Kerstavond.
11. januari 2017
Vlak voor aanvang van een reading zet ik altijd muziek op, over het algemeen is dat 'newage' muziek. Behalve voor deze reading. Door de 'bovenwereld' werd mij verteld welke muziek ik tijdens de reading mocht afspelen.
20. december 2016
Een kerstverhaal over willekeurige mensen wier leven verandert als ze met enige hulp van de Kerstengel, in de spiegel durven te kijken.
08. juli 2016
Een metaforisch (beeldspraak) verhaal over een wandeling. Een verhaal over de stappen die je kunt zetten om je wereld te vergroten en nieuwe wegen in te slaan.
23. maart 2016
Het leven vergelijk ik met een stromende rivier. Obstakels zoals stenen kun je verleggen waardoor je een andere koers kunt varen.
26. februari 2016
Een oud collega die in de Verenigde Staten van Amerika woont doet regelmatig een 'random act of kindness". Een van haar 'random acts' inspireerde me om dit verhaal te schrijven.
12. januari 2016
Intuïtie is een wegwijzer die we in beginsel in ons hebben. Voor veel mensen is het lastig er naar te luisteren.
22. december 2015
Niet alleen een verhaal over mijn verlangen naar de lof van mijn oma, dat in december sterker wordt maar ook een verhaal over de band met mijn oma die in haar laatste levensjaren en na haar overlijden intenser werd.
14. december 2015
De Kerstengel laat Noëlle zien hoe haar leven positief kan veranderen als ze het zelf inkleurt en stappen durft te zetten.

Meer weergeven